Shanghai Events Overview

Program


The following schedule shows Shanghai-Hybrid and online events for attendees at Courtyard by Marriott Shanghai Changfeng Park in Shanghai time (GMT+8). Rooms assigned for hybrid events are shown in orange. Rooms assigned for local events are shown in blue.
Meeting RoomsSuzhou
Room
Hangzhou
Room
Zhujiajiao
Room
Longhua
Tower
Duration
Oct 10,
Mon
08:30 ~ 12:00T3 – Quantum FlowT5 – Embedded ML3 hr
30 mins
12:00Lunch Buffet Thousands Flowers Pavilion 2 hr
14:00Opening Yangtze Auditorium30 mins
14:30Keynote 1 – Jie Li Yangtze Auditorium1 hr
15:30CASES 1CODES+ISSS 1EMSOFT 1Industry Session1 hr
16:30Day 1 Posters The BundIndustry Talks30 mins
17:00Industry Interaction Central Lounge30 mins
17:30Banquet Grand Ballroom2 hr
30 mins
Oct 11,
Tue
08:30Sky talk 1 – Yu HuangYangtze Auditorium45 mins
09:15 ~ 12:00W3 – MSCW4 – EICW7 – EEDAIndustry Talks (11:30 ~ 12:00)2 hr
45 mins
12:00Lunch Buffet Thousands Flowers Pavilion2 hr
14:00CASES 4CODES+ISSS 4EMSOFT 4WIP Session1 hr
15:00CASES 5CODES+ISSS 5EMSOFT 51 hr
16:00Day 2 PostersThe Bund30 mins
16:30Industry InteractionCentral Lounge30 mins
Oct 12,
Wed
08:30Sky talk 2 – Tomas Evenson Yangtze Auditorium45 mins
09:15 ~ 12:00W3 – MSCW2 – HECACM SRC 12 hr
45 mins
12:00Lunch Buffet Thousands Flowers Pavilion2 hr
14:00CASES 7CODES+ISSS 7EMSOFT 7ACM SRC 21 hr
15:00CASES 8CODES+ISSS 8EMSOFT 8Ph.D. Forum1 hr
16:00Day 3 posters The Bund30 mins
16:30Industry Interaction Central Lounge30 mins

Covid-19 planning


Given the continued uncertainty, ESWEEK 2022 @Shanghai is organized as a hybrid event scheduled with three full-day, in-person sessions and online programs. Participants who plan to attend in-person ESWEEK events in Shanghai please make your arrangements according to the most recent Covid-19 policy for traveling in China. Please also note that a PCR negative test result within 24 hours may be required at the entrance of conference venue.